Spar mange penge på prissammenligning, inden du køber nyt
Share:

Spar mange penge på prissammenligning, inden du køber nyt

Er der noget mere trælst end at opdage, at den nye investering som du lige har lavet, kunne have været gjort billigere et andet sted? Det er super trælst, når man ikke har fået tjekket og prissammenlignet ordentligt, inden man går ud og investerer i nyt. Det gælder sådan set ikke kun i forhold til de store køb som elektronik, havemøbler eller bil. Det er faktisk også trælst, når man opdager, at de 500 gram rejer havde været billigere i et andet supermarked. Netop derfor er det altid en god ide at gøre sig en ide om prisen på en vare, inden man trykker køb.

Glem alt om alt for dyre varer

Ved at sørge for at få prissammenlignet grundigt inden dine køb, kan du faktisk komme til at spare mange penge. Det handler ikke kun om at spare mange penge på dine store indkøb, det kan også i allerhøjeste grad betale sig at gøre, inden man skal ud og gøre sig sine dagligdags indkøb. En god ide i den forbindelse er at handle ind på steder, hvor flere dagligvarer forretninger ligger ved siden af hinanden. På den måde kan du gå fra butik til butik og gøre dig dine indkøb på den mest økonomiske måde.

Pristjek online inden dit køb

Heldigvis kan alle pristjek gøres online, inden du forlader din matrikel. Du behøver ikke længere at bladre febrilsk i tilbudskataloger for at sammenligne priser og forsøge på at huske priser på dine varer fra katalog til katalog. Samme metode kan bruges når du skal ud og handle store ting ind til hjemmet. Er der et specifikt havebord og stolesæt, som du går og drømmer om, så tast navn og fabrikant ind i din online prissammenligner og find den billigste forhandler. Det handler om sund fornuft og et opgør med alt for høje priser på dagligdagens små og store indkøb.

Prissammenligning over hele linjen

Ved at bruge prissammenligning i alle aspekter af dine indkøb vil du kunne spare mange penge, som ellers ville være røget direkte i lommen på en for dyr forhandler. Især på elektronikområdet vil du opleve, at du kan spare mange penge ved at være opmærksom på de prisforskelle, som forskellige forhandlere har.

Det gode forhandlingsargument

Endelig er det vigtigt at huske på prissammenligninger som det gode og ofte udslagsgivende moment i en forhandling. Det er super smart at møde op hos din teleudbyder og gøre dem opmærksom på, at du kan spare penge på at skifte selskab og købe mobil et andet sted end hos dem. Det vil i mange tilfælde kunne rykke en del ved de aftaler, som du har med din udbyder og i sidste ende kunne gøre, at du får en endnu billigere eller som minimum et prismatch hos din udbyder. Samme princip kan benyttes i andre forhandlingssituationer og være en fordel for dig som forbruger. Det handler om at give sig selv de bedste forudsætninger for en god handel og en fordelagtig pris for dig.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *