Om os

Velkommen til Magasinet 3. december, stedet hvor der er højt til loftet og hvor vi tror på at Verden er større.

Magasinet 3. december er et netmedie, der udelukkende udkommer online. De første frø til magasinet blev sået i begyndelsen af december 2016 (heraf navnet) og så første gang dagens lys i maj 2017. At 3. december også er datoen for folkeafstemningen om Retsforbeholdet er blot vand på vores samfundsorienterede udsyn.

Magasinet 3. december er for alle. Alle kan som udgangspunkt bidrage til dets indhold. Men vi går højt op i vores slogan Verden er større. Det betyder at vi har et meget globalt udsyn. Vi tror stærkt på at Danmark ikke skal være et tillukket “paradis”, men derimod en del af den verden der omgiver os. Så vil du gerne skrive for os, er det vigtigt at du er open minded og tror på at verden er større end ligusterfascisme og lukkede grænser.

Vi er politisk uafhængige, men politisk interesserede.

Ophavsret

Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til ophavsretsloven og må ikke kopieres uden forudgående skriftlig samtykke fra Magasinet 3. december (Lazytoro ApS). Du er altid velkommen til at kontakte os såfremt du ønsker at reproducere eller på anden måde anvende materialet på hjemmesiden.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål, kommentarer eller input til artikler du gerne så i Magasinet 3. december – du kan skrive til os her.

Websitet ejes og publiceres af:

Lazytoro Digital
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

I am for an open society. I am for a progressive world.

Emmanuel Macron

Subscribe to Newsletter
Get the information first