Motion er vigtigt for dig og dit helbred
Share:

Motion er vigtigt for dig og dit helbred

Elsker du også at dyrke motion? I takt med at sundhed og velvære har været i fokus de sidste mange år, så er der ligeledes kommet mere fokus på krop og træning. Det er vigtigt, at man holder kroppen sund og frisk således, at man kan holde i mange år. Der er mange som bliver mere friske efter træning, da kroppen er træt og musklerne brugte. Når man først er begyndt at træne, så kan man slet ikke lade være med at gøre det.

Derfor træner man

Årsagerne til at man træner er meget individuelle. Nogen træner for at opnå et mål, nogen gør det af nød imens andre gør det af lyst. Uanset årsag, så gælder det om at presse sig selv således, at man er træt på den gode måde bagefter. Træning er godt for kroppen, da man holder musklerne ved lige. Samtidig forebygger man en del livsstilsygdomme og øger selvværdet. Motion kan være med at ændre din dagligdag, så hvis du ikke allerede er nede og træne i motionscenteret, så bør du i hvert fald prøve det.

Brug motionscyklen

Der er rigtig mange motionsmaskiner man kan benytte sig af i fitness og det er typisk ikke dem alle man bruger. Der er mange som bruger motionscyklen, da man får styrket muskulaturen i benene. Pulsen kommer op og man kan vælge forskellige programmer på motionscyklen således, at man kan vælge et program, der passer til en. Kan du f.eks. godt lide intervaller, så kan du cykle hurtigt og langsomt i en bestemt tidsperiode. Motionscyklen kan også indstilles efter tid, så man f.eks. kan vælge at knokle løs i en halv time. Når man først har prøvet motionscyklen i fitness, så kan man slet ikke lade være med at bruge den igen.

Brug romaskinen

Romaskinen er en af de populære motionsmaskiner i fitnesscentre. Ofte er de optaget, når folk gerne vil på dem. Hvis du ikke har tid til at være i fitness særlig længe, så er romaskinen det rette valg, da den træner hele kroppen. Uanset hvor langt du roer, så kommer pulsen op, stofskiftet påvirkes og man får styrketrænet. Man kan vælge nogle forskellige programmer på romaskinen således, at man kan finde et træningsprogram, der passer til alle. Romaskinen får en masse muskler i kroppen til at arbejde sammen på samme tid, hvilket er med til at forhøje hvilestofskiftet. Romaskinen er god hvis man vil træne hele kroppen på en gang, men er ikke den maskine, som man taber mange kalorier på alene.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *