Vinelsker? Få sendt din yndlingsvin hjem hver eneste måned
Share:

Vinelsker? Få sendt din yndlingsvin hjem hver eneste måned

Vine kan nydes i mange sammenhænge. Nogen elsker et glas dejlig vin til maden, mens andre finder det exceptionelt lækkert bare at nyde et glas vin om aftenen, men der slappes fuldstændig af. Der findes et hav af forskellige vine, hvad enten der er tale om røde, hvide eller rosé vine. Hvis du gerne vil prøve en masse forskellige vine af, så kan du overvej at tegne det, der hedder et vinabonnement. Men hvad er et vinabonnement, og hvorfor er det et smart valg for dig som vinelsker?

Det der vinabonnement? Hvad er det?

Forestil dig, at du sender en anden person ned i det lokale supermarked for at hente en flaske vin, der efter hans eller hendes smag er helt perfekt. Dette er grundstenet i et vinabonnement. Der bliver udvalgt en række vine, der vurderes som super gode, og disse vine bliver så sendt hjem til din hoveddør. Det er ofte forskellige sæsonudvalgte vine, der er tale om, og du vil altid modtage en vinguide sammen med flaskerne, så du ved hvordan du bedst muligt nyder de tilsendte vine.

Der findes mange forskellige vinabonnementer, hvor du betaler et månedligt abonnement, mod at du modtager 3-6 vine hver måned. Priserne på sådanne abonnementer kan varierer meget. Du kan således både få abonnementer til 269 kr. pr. måned, mens du samtidig kan finde abonnementer op omkring 8-900 per måned. Der er altså ikke en entydig pris på et vinabonnement, og det er op til den enkelte bruger at vurderer, hvilket abonnement der passer bedst til ens forbrug. Du finder en lang række abonnementsmuligheder på Winebox.

Hvorfor tegne et vinabonnement?

Der er flere gode grunde til at tegne et vinabonnement. Hvis du er en rigtig vinkender, kan du måske spare lidt penge på nogle gode flasker vin, hvis du vælger et abonnement, hvor du får tilsendt vine i den dyrere prisklasse. Men et vinabonnement henvender sig nok især til dig, der godt kan lide vin, men som ikke har super meget forstand på, hvilke vine der passer til hvad.

Her får du nemlig en professionel selektion af sæsonens vine sammen med den, som tidligere nævnte, super smarte vinguide. Hvis du skal invitere gæster over, kan du så med fordel servere en rigtig lækker menu, hvor du lige sætter prikken over i’et ved at servere en super god rødvin, der passer til maden. Dette kan hjælpe din gæsteaften til at blive en kæmpe succes.

Du kan også være havnet i en situation, hvor du er kørt lidt død i de samme vine, og uanset hvilken vin du tager ned fra hylderne i supermarkedet, så kan den ikke rigtig hamle op med den, du plejer at drikke.

Dette er ofte et klassisk kendetegn på en, der ikke helt har styr på, hvilke vine der har de nuancer, du søger. Med en vinabonnement får du udfoldet dine smagsevner indenfor vine, og du vil næsten med garanti støde på overraskende gode vine, du ikke selv ville have pillet ned af hylderne, hvis du selv skulle købe en vin.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *