Lær at lave dine egne drinks
Share:

Lær at lave dine egne drinks

Er det tid til at holde en polterabend for en, du holder af? Eller måske skal du selv fejre 30års fødselsdag snart og har en mindre krise over pludselig ikke at være i tyverne længere? Betyder det ikke, at det nu er slut med de vilde fester?!

Hvis du står i en situation, hvor du har brug for sjove indslag til en fest, der gerne skal være noget særligt – og måske også lidt vild – kan du overveje at bestille et cocktailkursus til dig selv og dine gæster.

Hvad er et cocktailkursus?

Når du tænker kursus, tænker du måske på et ugelangt undervisningsforløb, der skal gøre dig bedre til forskellige ting på arbejdet. I denne forbindelse er der dog ikke tale om noget, der tager så lang tid. I stedet er der tale om, at du til din fest kan få besøg af en professionel bartender, der kommer og lære dig og dine gæster at lave jeres egne drinks.

Der er altså ikke tale om, at I skal bruge meget mere end en time eller to på det. Det er blot en sjov aktivitet til at pifte festen op.

Glæderne ved at lave dine egne drinks

At lave cocktails kan ligesom madlavning være underholdning i sig selv. Hvis du går meget op i at følge skabelsen og tilberedelsen af noget, som du selv skal nyde i sidste ende, kan det være fedt at stå og ryste drinks selv.

Med en professionel bartender til at hjælpe dig kan du finde frem til lige netop de cocktails, som vil passe bedst til din smag. Der er virkelig mange drinks at vælge mellem derude, og der er gode chancer for, at du ikke engang har hørt om nogen af dem før. Det her er altså en mulighed for at opdage nye favoritter.

Få den fulde kontrol

Cocktails er smukke i deres farver og unikke glas, og de kan smage af alt muligt. At lave dem er dog meget ligesom bagning og madlavningen. Man skal bruge den helt rigtige mængde af mange forskellige ingredienser, og hvis man rammer bare lidt ved siden af, kan smagen ryge lige ud af vinduet.

Når du og dine gæster lærer at lave jeres egne drinks, kan I altså lære præcis, hvordan en drink skal laves. Ikke nok med det, I kan også få hjælp til at tilpasse forskellige drinks, så de smager bedre. Vi har ikke alle sammen den samme smag, så det kan være rart at lære, hvilke ingredienser du kan skrue op og ned på for at få en helt unik smag, som du vil elske.

Virgin-drinks

Cocktailkurset kan – i teorien – også være en super god idé, hvis festen involverer en gravid person – dig selv eller måske personen, der skal fejres. Der er rigtig mange ting, man ikke må nyde som gravid, og alkohol er meget højt oppe på den liste.

Derfor kan det jo være sjovt at holde et cocktailkursus, hvor I stadigvæk lærer at lave drinks. De er bare alkoholfri, så I stadigvæk kan nyde dem.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.