Skal haven piftes lidt op til socialt samvær?
Share:

Skal haven piftes lidt op til socialt samvær?

I Danmark hænder det til tider med at vi har lidt solskin, så man faktisk kan være ude i sin have, uden at skulle have flyverdragten på. Når vi så er velsignet med disse stunder, er der mange som ønsker at gøre brug af deres have, og nogle ønsker samtidigt at gøre den til et samlingspunkt.

Der er flere måder man kan gøre det på, og på denne side bygselvviden.dk, så er der faktisk rigtig meget inspiration til hvordan du med enkle midler, kan få din have til at fremstå indbydende for social hygge.

Der er flere artikler på bygselvviden.dk, der med lidt snilde og fantasi, kan sættes sammen til at fantastisk sted at opholde sig.

Et udekøkken kan være et hit

PizzaDen første artikel jeg vil nævne omhandler at bygge sin egen pizzaovn. Det er måske et større projekt, men det er da de færreste, som kan sige de har deres egen pizzaovn i haven. Selve artiklen er meget velskrevet, og godt illustreret med mange billeder, som viser hele forløbet med opbygningen. Lige fra tildannelsen af fundamentet, til at den første pizza bliver lavet.

Hvis man så er lidt kreativ, så tænker man jo selvfølgelig at skulle bygge et udekøkken i forbindelse med denne pizzaovn, og på bygselvviden.dk er der også en artikel om at lave sit eget udekøkken. Det vil jo give god mening at man også får et sted for man kan stå og tildanne sin pizza inden den skal i ovnen, og man kan jo tænke videre og så få lavet det så man kan lave andre ting i det køkken end pizza. En lille indbygget grill, vil kunne gøre meget, og har man mulighed for enten at trække noget strøm ud til køkkenet, eller tilslutte en gasflaske, så kan man også få lavet kogeblus, så man for eksempel kan lave kartofler eller sovs, eller hvad man nu måtte ønske sig.

En sidste ting jeg lige vil tilsætte det lækre udekøkken, er jo selvfølgelig et sted hvor man kan sidde og nyde sin nylavede lækre mad. På bygselvviden.dk er der også en beskrivelse af hvordan man kan lave sin egen pavillion. Der findes faktisk flere artikler der omhandler hvordan du kan bygge noget hvor du kan sidde og hygge dig.

Kun fantasien sætter grænser

Alt dette kræver selvfølgelig lidt plads i haven, men det er jo kun fantasien der sætter grænser, og selvom artiklerne er meget detaljerede i deres beskrivelser af hvordan du skal Gør-Det-Selv, så kan man jo også bare nøjes med at bruge artiklerne til inspiration til at lave dit eget, som ingen andre har.

Skulle du få brug for et hegn er der også en artikel om hvordan man får lavet et flot hegn, er faktisk rimeligt simple materialer der ikke koster alverden. Hvis du mangler økonomi kan du også se om det ikke er muligt at finde et quicklån der matcher dine behov.

Siden er bestemt et besøg værd med alle de lækre artikler der er, og ikke nok med det, så er der mange anmeldelser og test af værktøjet til Gør-Det-Selv manden, så her kan du finde lige præcis det du mangler, og så tilmed til den billigste pris på nettet.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *