Så vigtigt er det at gøre noget ud af sig selv
Share:

Så vigtigt er det at gøre noget ud af sig selv

Man siger, at det er dét indeni, der tæller. Men i virkeligheden har det også en kæmpe betydning, hvordan vi ser ud.

Det er ikke så meget det genetiske, der spiller en rolle – det er snarere, at man ser velplejet og soigneret ud. Har man ikke lige fået ordnet håret, eller har man en plet på bukserne, kan det hurtigt blive opfattet som mangel på overskud, og det ønsker ingen at udstråle.

Det er særligt på arbejdspladsen, at det er vigtigt, man tænker over, hvad man rent faktisk udstråler, eftersom undersøgelser viser at jo mere præsentabel, man ser ud, jo større sandsynlighed er der for, at man får flere muligheder på sin arbejdsplads.

Ser du præsentabel ud, vil din arbejdsgiver være mere tilbøjelig til at vælge dig til opgaver, hvor du skal agere som arbejdspladsens ansigt udadtil. Ser du ikke velplejet ud og udstråler du ikke særlig meget overskud, er der naturligvis ikke lige så stor chance for, at du får sådanne muligheder. Dermed er der altså også større sandsynlighed for, at du bliver forfremmet eller måske får en lønforhøjelse, hvis du ser præsentabel ud.

Men hvordan får man et ”præsentabelt look”? Hvilke tips og tricks kan man benytte sig af, hvis man gerne vil vise sig fra sin bedste side på arbejdspladsen?

Benyt dig af disse simple kneb

Der er masser af måder, hvorpå du kan se mere velplejet og overskudsagtig ud. Først og fremmest er det vigtigt at have helt almindelig hygiejne. Tag et bad og børst tænderne hver morgen.

Et godt tip er også at stå op i rigtig god tid om morgenen. Står du op i god tid, vil du nemlig også have mere tid til at gøre noget ud af dig selv, før du tager på arbejde. Så har du mere tid til at få håret til at sidde lige i skabet og gøre dig mere umage med make-uppen. Det er også en god idé at have fundet tøj frem aftenen før, så du er sikker på, du ikke står midt i en tøjkrise, når du skal ud ad døren.

Man skal naturligvis også gå i det tøj, man føler sig komfortabel i. Er der dresscode eller måske arbejdsuniform på din arbejdsplads, er der lidt strammere tøjler for, hvad du kan gøre på tøj-området, og så kan du med fordel bruge mere tid på andre ting. Men skal du selv vælge tøj, er det vigtigt, at du tager noget, du både føler dig komfortabel i – og som er tilpas neutralt, eller i hvert fald passer ind i miljøet på din arbejdsplads.

Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af dig selv, er et simpelt kneb at tage smykker på. På den måde kan du pifte et neutralt outfit op og gøre det mere personligt.

Her finder du smukke og enkle smykker

Søger du smykker, som du kan have på til både hverdag og fest, kan du med fordel kigge på Christina smykker. Her finder du både ure og smykker, som kan gøre dit neutrale arbejdstøj mere personligt – uden det bliver for meget.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *