Warning: Creating default object from empty value in /var/www/3december.dk/public_html/wp-content/plugins/evatheme-redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Sjov og maskulin underholdning med luftvåben - Magasinet 3. december
Sjov og maskulin underholdning med luftvåben
Share:

Sjov og maskulin underholdning med luftvåben

I Danmark er det med våben ikke noget, der fylder særlig meget. Det skyldes ikke mindst den lovgivning, som vi har her i landet. Men det skyldes også den generelle attitude, som mange af os har til netop våben og brug af våben.

Derfor har du højst sandsynligt kun stiftet bekendtskab med skydevåben, hvis du enten har været i militæret, er inden for politiet eller er jæger i den fritid. Alle disse tre funktioner har licens og øvelse i at bære våben. Men disse våben må selvfølgelig kun bruges under meget specifikke og regulerede forhold.

Drømmer du om at lege med våben?

Som mand er det dog ikke sikkert, at du deler mange danskeres generelle antipati mod våben. Selvom du ikke har hverken licens eller øvelse i at skyde med skydevåben, så har du måske en kløe i fingrene efter at kaste dig over netop denne aktivitet.

Det er der faktisk mange mænd, der hemmeligt går og drømmer om. Det er derfor, mange godt kan lide at spille skydespil, lege med paintball-pistoler og med det samme griber luftgeværet, når de er i en tombola. Men hvordan kan du komme til at udleve denne interesse? Luftvåben er svaret.

Hav det sjovt og leg med luftvåben

Det fede ved netop luftvåben er, at denne form for våben befinder sig i en gråzone mellem legetøjspistoler og rigtige pistoler. Vælger du den lidt mindre variant, kan du derfor lovligt købe, opbevare og bruge dem, når du er over 18 – da de ikke er direkte skadelige for mennesker. Du skal selvfølgelig altid tænke meget over sikkerheden.

Disse luftvåben er perfekte til at lege med og til at udleve lidt af den drengedrøm, som du har haft siden barnsben af. Her kan du invitere vennerne over, og I kan skyde til måls efter skydeskiver eller andre hjemmelavede mål.

Tag dit luftvåben med på jagt

Med de større og mere kraftige luftvåben er det lidt en anden sag. Her kan du nemlig gøre mere skade, og det er derfor også forventet, at du tager et større ansvar. Skal denne type luftvåben være lovligt, skal du derfor være over 18.

Du skal også enten have et jagttegn eller en tilladelse fra politiet. Tit er det sjoveste at tage et jagttegn, for her får du samtidig en oplagt mulighed til at bruge dit luftvåben. Jagt er en fed ting, idet du kommer ud i naturen og bliver en del af et fællesskab.

Lav et sjovt arrangement med drengene

Med luftvåben af den mindre kaliber har du faktisk også muligheden for at arrangere rigtig sjov underholdning til en fødselsdag, en polterabend eller noget lignende. De fleste af dine drengevenner vil helt sikkert synes, at det er for fedt at få lov at skyde.

Her kan I passende gøre det til en konkurrence mellem jer, hvem der kan ramme tættest på mål. Så skal du huske at skaffe nogle gode skydeskiver eller måltavler til formålet – på den måde bliver det lidt sjovere.

Læs mere på https://air-target.dk/

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *