Business & Pleasure: en eksklusiv Hellerup-restaurant
Share:

Business & Pleasure: en eksklusiv Hellerup-restaurant

Bor du i Hellerup eller omegn, og har du gået og ledt efter en ordentligt stamrestaurant? Sådan en man både kan invitere chefen, kæreste og svigermor med ned på? En restaurant med god udsigt, afslappet, men elegant dekor og vigtigst af alt også god mad?

Jamen, det er jo Address der bliver beskrevet! En stilfuld restaurant tæt på havet, der ikke hægter sig fast på nogen bestemt madideologi, men i stedet har valgt at fokusere på kvaliteten og den positive madoplevelse. En restaurant der sætter kundens oplevelse højest, og som ikke går på kompromis med noget, men går efter at levere den fulde pakke. En restaurant der virkelig udnytter sin bestilling, og som endda giver dig muligheden for at bestille mad til at tage med ned i din båd, der selvfølgelig er blevet parkeret i den dejlige lystbådehavn der ligger lige ved døren.

Er du stadig ikke helt overbevist, så er du mere end velkommen til at fortsætte læsning og forhåbentlig til slut være overbevist om hvor dit næste måltid mad skal spises henne.

Hvad er der på menuen?

Som sagt følger Address ikke en specifik madideologi som asiatisk, græsk el.lign. men deres menukort er i stedet centreret omkring lokalindkøbte og bæredygtige råvare. Address tilbyder både et frokost- og et aftenmenukort, og det er altså derfor både en restaurant du kan tage forbi for en hurtig bid frokost mens du læser avisen, eller når familien skal fejre et eller andet helt specielt.

Som enhver restaurant med respekt for sig selv burde have, er Address selvfølgelig også indehaver af en lækker vinbar.

Sætter du pris på en restaurant du kan stole på tilbyder dig en vin der faktisk passer til hvad end du bestiller, og som ikke bare er den dyreste på kortet, så tag et smut forbi Tuborg Havn i Hellerup. En stor del af Address’ værdier bygger nemlig på at give deres kunder den fulde smagsoplevelse. Der er intet værre end at spise et godt måltid og drikke en god vin, hvis de to ting bare overhovedet ikke passer sammen.

Dine øjne må heller ikke sulte

Det er ikke kun maven og munden der bliver glade hos Address. Det gør øjnene selvfølgelig også. Du kan nemlig nyde din mad i stilfulde omgivelser og restauranten tilbyder en spektakulær havudsigt, hvor du har udsyn over hele 180°.

Mange restauranter falder offer for en følelse af formalitet, og mister derfor den samme hyggelige fællesskabsfølelse som fx cafeer er bygget op omkring. Sådan er Address ikke. Selvfølgelig har der været fokus på det stilfulde, men fokusset har i lige så stor grad ligget på at holde fast i, at Address også er et mødested.

For at det ikke skal være løgn, så er der endda også specielle stjerneaftner, hvor dine ører også kan blive forkælet med lidt god musik til maden. Det er virkelig alle sanserne der bliver forkælet når man tager en tur på Address.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *