Sex i det fri med fremmede bliver mere populært
Share:

Sex i det fri med fremmede bliver mere populært

At mødes med fremmede, og have sex i det fri bliver mere og mere populært i Danmark. Det handler om at have hurtigt, men organiseret, sex og samtidig leve fantasier ud. Den gode sommer, danskerne har haft i år, har ligeledes været med til i bogstavelig forstand at få folk op af sofaen og i buskadset.

Et nyt fænomen – dogging

Den nyeste trend indenfor swinger-verdenen og sex i det fri med fremmede er den såkaldte ”dogging”. Det tiltaler især de 40 til 60-årige, og går ud på at man har faste mødepunkter i skove, parker, m.m. hvor man så har sex med fremmede. Det er uforpligtende erotiske møder, når man er ude at løbe, går en tur i parken, på rastepladsen, stranden eller et andet sted i naturen, hvor man kan få en quickie. Nogle gange kan det være at ingen andre ”doggere” er til stede, hvis vejret f.eks. er dårligt, eller det kan være at man ikke er interesseret i udvalget den pågældende dag. Men så fortsætter man blot ens færd, og prøver igen en anden dag.

Fænomenet stammer fra England, og har eksisteret i mange år under andre navne. Ideen bag navnet er at man går en tur med hunden, men i stedet for at sørge for at Fido bliver luftet sørger man for at få sig et knald i buskadset, og vender herefter glad og tilfreds hjem efter at være ”blevet luftet”. Det skønnes at mellem 30-40.000 danskere herhjemme praktiserer dogging, og jævnligt har sex i det fri med fremmede. Det er ikke overraskende at det især tiltaler den ældre generation, da de i højere grad forbinder sex og natur med at være to ting, der går hånd i hånd.

Dogging har sit udspring i swinger-verdenen, som oftest er kendt som klubber, hvor man mødes til forskellige arrangementer og fester, og så har sex på kryds og tværs. Hovedforskellen er her, at man ikke mødes i et hus eller lignende, men altså bruger naturen som mødested.

Sex i det fri med fremmede kan redde parforholdet

For mange kan det at have sex med fremmede i det fri virke grænseoverskridende, men i virkeligheden handler det om at gøre op med samfundets regler og forventninger til seksualitet og monogami. Især for kvinder kan det være svært at bryde disse uskrevne regler, da de er opdragede til at passe på sig selv og deres omdømme.

Mange par, der har været sammen i mange år, kan nikke genkendende til hvordan gnisten lidt efter lidt slukkes. Især når der kommer børn ind i billedet. At have sex i det fri med fremmede kan være lige det, der skal til for at få gang i sexlivet derhjemme igen, da man får boostet ens seksualitet, og får gnisten tilbage. Det kan også være en løsning at tage i swinger klub med ens partner, eller på anden måde eksperimentere seksuelt. Hvis man er villig til at gå ud over ens egne grænser, og prøve nye ting, er der ingen grænser for de utrolige sexoplevelser, man kan få.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *