Sådan kan du få flere penge at gøre godt med
Share:

Sådan kan du få flere penge at gøre godt med

Har du en mystisk følelse af, at den månedlige løn på den ene eller anden måde smutter ud mellem fingrene på dig? Alt er blevet dyrere, og lønnen følger ofte ikke med de stigende priser. Hvis du kan svare ja til dette, er det måske på tide, at gå din økonomi efter i sømmene. Tro det eller ej, der er faktisk penge at spare. Læs videre her.

Der er penge at hente

Der er faktisk penge at hente for langt de fleste, hvis man tager sig tid til at gennemgå sit månedlige/årlige forbrug. I det følgende gives der nogle gode råd til hvordan du kan få overblik over forbruget, og dermed få flere kroner og ører i pengepungen som resultat.

  • Lav et realistisk budget: find ud af, lige præcist hvad du rent faktisk spenderer dine hårdt tjente skillinger på. Måske kan du spare på noget; måske betaler du for meget for noget; hvem ved?
  • Tag et kig på dine forsikringer. Er du overforsikret? Overvej om du egentlig har brug for alle dine forsikringer eller om du kan finde den samme dækning billigere andetsteds.
  • Tjek betalingsservice: find ud af lige præcist hvad, der går til hvad hver måned. Hvis der er ydelser som du slet ikke bruger længere, så er det på tide at skille dig af med disse.
  • Spar på dine indkøb: dan dig et overblik over hvad du egentlig går og bruger dine penge på, og nedjuster dit forbrug.
  • Download en app til at hjælpe dig med at styre din økonomi. Der findes i dag en hel del gode budget-apps, der netop er designet til at hjælpe dig med at holde styr på dit forbrug.
  • Konsolider dine lån: Har du adskillige mindre lån, kan du med fordel tage et såkaldt konsolideringslån. Det betyder en klokkeklar besparelse i renter, hvis du kun betaler én rente, i stedet for adskillige. Her vil et banklån være oplagt.

Når banken ikke vil være med

Den kolde sandhed er desværre, at det er blevet betydeligt vanskeligere at blive godkendt til et banklån, og især til konsolidering af gæld. Af denne grund vender rigtig mange danskere derfor deres blik imod de mange online lånemuligheder; og det er der såmænd gode grunde til. For det første er det betydeligt nemmere at blive godkendt til et lån hos låneudbyderne på nettet. Andre årsager til, at folk vælger et online lån har rod i, at der ikke er de samme strikse lånebetingelser, kredittjek eller ventetider; intet akavet møde med en afvisende bankmedarbejder og ikke mindst, fordi det hele kan gøres hjemme fra sofaen.

Hvilken låneudbyder skal jeg så vælge? Find hjælp hos Mikrokredit

Det kan være vanskeligt at navigere sig rundt i lånejunglen på nettet. Der findes nemlig et virvar af forskellige låneudbydere, og det kan virke nærmest uoverskueligt finde det bedste lån. Gudskelov findes der sammenligningssider såsom Mikrokredit, der giver dig et klart og tydeligt overblik over de forskellige relevante lånetyper, hvilket virkelig hjælper på forvirringen. For i sidste ende er der jo ingen grund til at gøre tingene vanskeligere end de behøver være.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *