6 gode gaver til ham der snart flytter hjemmefra
Share:

6 gode gaver til ham der snart flytter hjemmefra

Nu er vi på den tid af året, hvor flest unge mennesker flytter hjemmefra. For nogle er det tid til at starte et nyt liv som studerende, for andre er tiden bare inde til at flyve fra reden. Her kommer vi med 6 gaveideer til ham, som snart flytter hjemmefra.

Finder du ikke hvad du søger blandt nedenstående 6 forslag, så kan du finde flere gaver til ham lige her.

Alt det praktiske

Hvis den unge mand skal flytte på kollegium med fælleskøkken, vil der ikke være brug for at købe en masse køkkengrej, men ellers skal man naturligvis have den slags med sig, når man flytter. Andre forslag til gaver kunne være en støvsuger, kost og spand til gulvvask og et strygejern. Alle disse praktiske ting er jo nogle lidt kedelige gaver, men ikke desto mindre er de alle nødvendige at have.

Motion skal der til

Noget mange unge mænd sætter pris på, er muligheden for at kunne træne. Her kunne man eksempelvis give et abonnement til et fitnesscenter i gave. Det kunne også være noget udstyr til en specifik sportsgren eller et sportsur, som kunne vække glæde hos den unge mand, der snart skal flytte hjemmefra.

Udskiftning i garderoben

En flytning er en naturlig lejlighed til at gå garderoben igennem. Det kan være den unge mand er gået op eller ned i størrelse. Og det kan ske, noget af tøjet er begyndt at se forvasket ud og trænger til fornyelse. Her vil den unge herre sikkert påskønne en opdatering af garderoben, så det kunne være en oplagt gave. Og for giveren er denne type gave god, idet der findes et stort udvalg i mange forskellige prisklasser.

Lækre accessories

Nogle accessories kan være dyre, og når man flytter hjemmefra, finder man hurtigt ud af, at det rådighedsbeløb man havde som hjemmeboende ikke holder som udeboende. Derfor vil et par moderigtige solbriller, en smart weekendtaske eller en lækker pung af læder føles som ren luksus og være noget, som står højt på ønskesedlen hos mange unge.

Elektronik til nørdetyperne og alle andre

I dag har alle brug for elektronik i en eller anden grad, og gadgets er noget af det, mange unge mænd hellere vil have for meget af end for lidt, så det er altid et hit som gave. Flytter man hjemmefra for at studere, er en computer en nødvendighed. Det kan også tænkes, at den unge mand er lidt af en nørd, som kan lide at læse mange bøger og ønsker sig en e-bogslæser. Men det allervigtigste i den unge mands liv er jo nok telefonen, så hvis den trænger til udskiftning, skal dette opprioriteres, og det vil selvfølgelig blive den mest værdsatte gave af alle.

Værktøj til gør det selv-manden

Hvis man flytter i ejerbolig, skal man selv stå for vedligehold af hjemmet. Her er det rart med noget værktøj, så man ikke er afhængig af at skulle låne af andre. En god gave kunne være at investere i noget kvalitetsværktøj fra starten. Det kunne for eksempel være en akkuboremaskine af høj kvalitet, som koster lidt mere, men som til gengæld kan bruges de næste mange år frem i tiden.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *