Undgå pinefuld ventetid ved tandskader med en gebyrfri vagttandlæge
Share:

Undgå pinefuld ventetid ved tandskader med en gebyrfri vagttandlæge

Det er super ærgerligt og ofte utroligt smertefuldt, når man står med en akut tandskade og har brug for et akut tandlægebesøg. Det kan være af flere årsager, alt fra fysiske skader til skader inden i tanden, som er udviklet langsomt, men som først nu forårsager smerter.

Der kan eksempelvis være tale om nogle af disse tandproblemer, som kræver en akut tandlæge:

  • En fyldning, der er røget ud, som nu forårsager smerte.
  • En tand, der er knækket på grund af et slag eller ved at tygge i noget hårdt.
  • Et hul, der ikke har været synligt og nu forårsager smerter.
  • Betændelse i tandroden, som giver dybe smerter i tanden eller kæben.

Når der opstår akutte tandsmerter, har du brug for en akut tandlæge

For ikke at tale om selve smerterne, som kan være rigeligt i sig selv, så er der også det økonomiske aspekt i tandskader. Når en skade opstår akut, og du har brug for en tandlæge vagt, så er det ofte ikke noget, som du har forudset ville ske. Det er derfor en ekstra omkostning for dig.

Når uheldet er ude, kan det være, at det sker inden for din tandlæges åbningstider. Du kan også være så uheldig, at skaden opstår om aftenen, efter tandlægens åbningstider. Her er det, at du får brug for en akut tandlæge. Bor du for eksempel i København, så har du brug for en vagt tandlæge i København, så snart skaden melder sig. Desto hurtigere skaden behandles, desto mindre udvikler den sig, og så bliver du selvfølgelig også smertefri hurtigst muligt.

Find en tandlæge, der også fungerer som vagt tandlæge – uden ekstra gebyrer

Det er heldigvis muligt at finde en tandlæge, som fungerer som vagt tandlæge i København uden for normale åbningstider. Det er rart at kunne komme til samme dag, som man ringer ind med en skade. Samtidig kan man komme til tandlægen akut om aftenen, hvis man pludselig står med tandsmerter her.

Så kommer det økonomiske aspekt ind i billedet igen. Det er meget almindeligt, at der skal betales ekstra for tandlægeydelser uden for normal åbningstid – og særligt hvis der er tale om weekenddage eller aftentillæg. Her kan du også være heldig at finde en almindelig tandlæge, som også fungerer som vagt tandlæge i København, hvor der ikke tillægges ekstra udgifter på akutte tandlægebesøg. Jep – den er god nok!

Hvis man vælger et tandlægehus, der vægter mennesker over penge, så ved man, at tandlægerne brænder for deres arbejde og for at hjælpe folk. Når de vælger at blive efter normal lukketid, for at hjælpe et andet menneske fri for smerter, og oveni ikke forlanger ekstra betaling, så kan man vist ikke finde bedre service.

Ved at vælge en tandlæge, der også er vagt tandlæge, så man ved, hvad man får for pengene, når uheldet er ude. Samtidig er det et velkendt sted og velkendte mennesker, hvilket kan være en ekstra god fordel for folk med tandlægeskræk. Der er meget stor forskel på de forskellige tandlæger, så vær omhyggelig, når du udvælger din tandlæge, så du får den bedst mulige service.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.