Sådan kan Paradise Hotel være som aloe vera for sjælen
Share:

Sådan kan Paradise Hotel være som aloe vera for sjælen

Lad os bare være ærlige, alle ser Paradise Hotel. Der er ingen grund til at skamme sig over, at man nyder at se unge, smukke mennesker drikke sig fulde, blive forelskede og skændes med hinanden. Det er helt naturligt følge med i, hvad andre mennesker går og laver, det er en del af den menneskelige nysgerrighed, så når vi får et medie, hvor vi kan gøre netop det, så samler det seere, som fluer til fluepapir. Det kan være urimeligt glædende, at se andre mennesker jogge i spinaten, eller miste ansigt i fjernsynet, og det kan være med til at forhøje dit eget selvværd i processen.

Det vil sige, at det eneste der kunne være bedre en at se reality, ville være at kunne se Paradise Hotel gratis, og det kan måske også være en mulighed.

Reality behøver ikke at være en guilty pleasure

Når du ser reality, så kan det godt være, at du følger, at du burde skamme dig over det. Dette er slet ikke sagen. Som nævnt før, kan det være meget rensende for dig at se andre lave fejl på fjernsynet. Det kan være, at de drikker sig for fulde, eller kommer til at sige noget, de ikke skulle have sagt. Det kan måske få dig til at krumme tæer, men i sidste ende, får du det bedre, fordi det ikke er dig, som lave de fejl, og slet ikke på landsdækkende tv.

Programmer som Paradise Hotel hjælper dig også med at få stillet din naturlige nysgerrighed, ved at få lov til at følge med i hvad andre personer tager sig til.

En anden måde at se det på, kan være at se det gennem en psykologisk linse. På en måde er Paradise Hotel gratis undersøgelsesmateriale på den måde, at det er et psykologisk eksperiment. Det viser, hvordan mennesker agerer når de bliver sat i forskellige sociale og fysiske situationer. Et program som Robinsonekspeditionen er et godt eksempel på et socialt eksperiment, hvor mennesker bliver taget ud af deres naturlige habitat, og kastet ind i sociale situationer, som de normalt ikke havde oplevet. Her er det sjovt at se, hvordan menneskers instinkter viser sig, og hvordan vi er programmeret under pressede situationer. Derfor kan reality faktisk være mere intelligent, end man lige skulle tro.

Sådan holder du dig bedst opdateret på dit reality

Når det er på plads, at reality ikke er så galt igen, kan det være rart at vide, hvor man for eksempel kan se ny sæson Paradise Hotel Danmark gratis. Reality er et medie, som alle andre, som bliver sponsoreret af forskellige varemærker og indtjener hovedsageligt deres indkomst gennem disse sponsorater og reklamer. Derfor findes der også hjemmesider som for eksempel Viafree, hvor du kan se Paradise Hotel gratis, samt meget mere reality. Dette kan lade sig gøre, igennem den indtjening, som firmaerne får ved hjælp af de førnævnte reklamer. Det kan være en gode måde hvorpå sådan en som dig, kan få det meste ud af sit realityindtag.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.