Optimér din produktion med Machine Vision fra TriVision
Share:

Optimér din produktion med Machine Vision fra TriVision

Med Machine Vision, et quality control system udviklet af den prisbelønnede it-virksomhed TriVision, kan du undgå spild i din produktionsvirksomhed og samtidig optimere din proces. Læs videre for at finde ud af hvordan.

Machine Vision – en gammel kending inden for produktionsindustrien

TriVisions mangeårige erfaring med udvikling af inspektionssystemer til produktionsvirksomheder har gjort dem til eksperter inden for Machine Vision. Machine Vision er et område inden for ingeniørteknik, der fokuserer på anvendelsen af avancerede it- og kamerasystemer til at detektere fejl og uregelmæssigheder. Denne form for teknologi er særlig anvendt i produktionsindustrien, hvor softwaren bruges til at kontrollere og sikre, at produktionsprocessen altid er optimal og ensartet.

Machine Vision stræber efter det perfekte

Det unikke ved løsningen er, at de altid stræber efter perfektion. Machine Vision gør dette ved, at der tages et billede af det endelige produkt. Dette billede udgør så den standard, som systemet inspicerer ud fra. Finder softwaren produkter, som ikke lever op til det endelige produkts standard, så reagerer løsningen ved at gøre personalet opmærksom på dette. For eksempel kan systemet finde på at stoppe produktionsprocessen helt, men Machine Vision kan faktisk også selv lægge det defekte produkt til side.

Avanceret teknologi der ikke går på kompromis med brugervenligheden

Selv om softwaren inkorporerer aspekter fra computervidenskab, optik, mekanisk ingeniørteknik og automation, så går TriVision op i, at deres Machine Vision-systemer er udviklet med øje for brugervenlighed. Det giver nemlig ingen mening at udvikle et højteknologisk it-system, som skal forestille at gøre produktionsprocessen nemmere, men som kræver specialuddannet personale. Derfor udvikler TriVision altid deres systemer, så alle medarbejdere kan bruge systemerne. Først der glattes produktionsprocessen ud, da virksomheden så har et selvkørende automatiseret system, som kan betjenes af alle medarbejdere.

Med Machine Vision kan du undgå spild og forbedre dine processer

Udover at udøve kvalitetskontrol og sikre, at dine producerede varer altid lever op til den standard, som du ønsker, så kan programmet også medvirke til at optimere din produktion ved at gøre dig opmærksom på, hvor det er, at din proces kan forbedres. Du optimerer derfor din produktionsvirksomhed ved, at du undgår mindre spild i forhold til at materialer, og du bliver gjort opmærksom på udviklingsmuligheder i forhold til din produktionsgang, som betyder, at du i længden får en økonomisk besparelse.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.