Guide: sådan finder du din drømmedate
Share:

Guide: sådan finder du din drømmedate

Har du været single lidt for længe, og længes du efter en helt særlig person, som du kan dele livet med? Vores moderne liv er travle og fyldte med stress og jag, og for mange er det svært at finde overskuddet til at gå ud og lede efter en date.

Og det betyder, at flere mennesker end nogensinde før er singler og lever alene. Heldigvis er der råd for dette, for hvis du ønsker at finde dig en date, så leverer internettet nogle ganske fremragende muligheder for netop dette. Og ikke kun for at finde en date, men også at finde drømmedaten.

Sådan kommer du i gang

Har du ikke så meget erfaring med online dating, så er det en od idé at du lige sætter dig ind i de praktiske forhold, før du går i gang. Online dating går egentlig i bund og grund ud på, at du opretter en profil på en af de mange gode datingsider, som du finder online.

Men hvordan skal du lige vælge mellem de forskellige platforme for dating, som internettet tilbyder? Heldigvis er der hjemmesider, som samler de forskellige platforme i en nem og overskuelig oversigt, som du kan benytte dig af. En af disse er Datingpilot.dk

Skriv en god profiltekst

Når du har valgt en datingside og oprettet dig derinde, så skal du til at skabe din profil. Denne profil er uhyre vigtig, for den danner hele det indtryk, som de andre brugere af siden får af dig, når de klikker rundt mellem potentielle dates.

Udover at udfylde nogle basale oplysninger om dig selv, så beder de fleste sider dig også om at skrive lidt mere uddybende om dit liv og dine interesser. Denne tekst er vigtig, for her kan du formidle noget af din personlighed. Er du sjov og har let til smil? Eller er du måske dybsindig og inderlig?

Vælg det rigtige billede

Når det kommer til det billede, som du sikkert også skal lægge op på din profil, så er det også vigtigt at lægge noget omtanke bag. Billedet har nemlig også betydning for din fremtid på datingmarkedet.

Billedet, som du vælger, skal være flatterende men samtidig sandfærdigt. Det skal være dig fra din bedste vinkel, men det skal immervæk ligne dig. Ellers sælger du dig selv på falske præmisser, og det kan godt komme til at skuffe nogle potentielle fremtidige dates.

Hav mod og vær åben

Når alt det praktiske er på plads, vil du sikkert opleve, at de interesserede og tilbuddene begynder at strømme ind. Og her er det vigtigt at bevare optimismen og forblive åben og imødekommende. Det er nemlig vigtigt at følge dit ønske om at date til dørs.

Så lad være med at lukke ned for folk selvom de måske ikke lige umiddelbart er billedet på din drømmekvinde- eller mand. På internettet kan du netop bryde mønstre og møde mennesker, der er anderledes end de mennesker, som du har haft i dit liv i fortiden.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *