Guide: Find den billigste og bedste forsikring
Share:

Guide: Find den billigste og bedste forsikring

Uafhængigt af din alder, og hvor du er i livet, indebærer din hverdag risici. Der er risiko for at komme til skade eller for at miste noget af værdi. Af denne grund vælger de fleste mennesker at forsikre sig for at mindske det eventuelle tab en sådan hændelse ville indebære. Se her, hvordan du nemt finder den billigste og bedste forsikring for dig.

Find hjælp online

Der er efterhånden kommet en helt vifte af forsikringsselskaber til, som hver især tilbyder mange forskellige forsikringer. Dette kan gøre det meget svært at få overblik over sine muligheder. Synes du også, det kan være forvirrende med alle de forskellige muligheder for at forsikre sig, så er der heldigvis hjælp at hente. På Forsikringsportalen.dk kan få hjælp til at få overblik over de forskellige forsikringsmuligheder.

Servicen fungerer nærmere bestemt ved, at du kan modtage tre tilbud på lige netop den type af forsikring, du har brug for. Du får hermed nemt et overblik over dine muligheder, og hvad de vil koste dig og kan frit vælge mellem de tre tilbud.

Selve processen er helt simpel og forløber i tre steps. Først vælger du blot, hvilke typer af forsikringer, du efterspørger. Vælg for eksempel mellem ulykkesforsikring, indboforsikring eller en anden, mere specifik forsikringstype som eksempelvis forsikring af en campingvogn eller båd. Det kan af og til være en fordel at vælge flere forskellige forsikringer på en gang, da forsikringsselskaberne ofte kan tilbyde større besparelser herved.

Når du har valgt de forsikringer, du ønsker, skal du blot angive en række uddybende oplysninger; herunder forsikringssummen for hver af dine ønskede forsikringer, størrelsen på din selvrisiko, samt om du ønsker ekstra dækning på visse områder. Disse oplysninger skal hjælpe forsikringsselskaberne til at tilpasse dine tilbud så godt som muligt. I sidste step skal du angive en række oplysninger om dig selv og om, hvilke forsikringer du har på nuværende tidspunkt.

Bliver du i tvivl om noget, kan du under hele forløbet chatte med kundeservicemedarbejdere, som kan besvare dine spørgsmål.

Spar både penge og tid

Vælger du at benytte dig af muligheden for at få tre tilbud på forsikringer, er der både tid og penge at spare. Først og fremmest behøver du ikke selv at bruge tid på at opsøge de enkelte forsikringsselskaber og undersøge, hvad de kan tilbyde og til hvilke priser. Med de tre tilbud får du et hurtigt overblik ved blot at besøge en enkelt hjemmeside og indtaste dine ønsker og oplysninger.

Hernæst er der penge at spare i og med, at du hurtigt kan få overblik over priserne på de forskellige forsikringer og ganske enkelt kan vælge den mulighed og pris, der passer dig bedst. Da det både er gratis og uforpligtende at benytte dig af muligheden for at få tre tilbud, skal du ikke betale for at benytte servicen, ligesom du blot kan fravælge alle de tre tilbud, du får, hvis ikke de stemmer overens med dine ønsker. Der er med andre ord ikke nogen grund til ikke at benytte dig af muligheden.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *