Warning: Creating default object from empty value in /var/www/3december.dk/public_html/wp-content/plugins/evatheme-redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Den danske E-handel er stadig stigende - Magasinet 3. december
Den danske E-handel er stadig stigende
Share:

Den danske E-handel er stadig stigende

De sidste 10 år er der sket en stor stigning i forhold til, hvor meget vi danskere køber ind på nettet. Og den kurve er stadig stigende. Vi handler mere og mere på nettet, hvilket der er flere forskellige grunde til. Samtidig er der ikke kun nogle bestemte brancher, men mange forskellige brancher der vækster online.

Derfor er E-handel blevet så populært

Der er flere forskellige grunde til, at vi er blevet så glade for at handle på nettet, som vi er i dag. Først og fremmest er det nemt og bekvemt at handle på nettet. I stedet for at skulle køre rundt til forskellige butikker, har du alle butikker samlet et sted, og det gør det nemmere at købe ind via nettet, da du ikke skal køre rundt til forskellige butikker.

Og så er det hurtigt at finde det, som du skal bruge. Du kender sikkert godt scenariet at gå ihærdigt rundt i supermarkedet eller elektronikforretningen for at finde den bestemte ting, som du mangler. Det slipper du for, når du køber ind online. Der kan du hurtigt søge efter det du skal bruge og se, hvilke butikker der forhandler det.

Og så er der også penge at spare på nogle varer, når du køber dem online. Du kan nemlig hurtigt sammenligne priserne på en bestemt vare hos forskellige udbydere, for at se hvem der sælger den billigst. På den måde, risikerer du ikke at give flere penge for en bestemt vare, fordi der kun er en butik i nærheden.

Stort udvalg når vi handler online

Når vi køber ind online, får vi samtidig et større udvalg, end der er, hvis du tager til nærmeste centrum og kigger i butikker der.

Det skyldes at du har alle butikker samlet et sted, så uanset om du er på jagt efter lidt nyt tøj, dagligvarer, byggematerialer eller måske nogle nye Hama perler til julehygge med børnene kan du finde det online. Du kan derfor finde alt hvad du kan forestille dig at købe på en online butik.

Samtidig får du også et stort udvalg af varer fra udenlandske butikker, som giver dig et endnu større udvalg. Du kan shoppe direkte fra internationale brands, der måske ikke har fysiske butikker i Danmark. Det gør det muligt for dig at bestille varer online, som slet ikke er at finde i fysiske butikker i Danmark.

Flere forskellige brancher vækster

Som tidligere nævnt, kan du finde alt hvad du skal bruge via online butikker, da der er mange forskellige brancher som vækster online.

For 10 år siden købte vi primært rejser og flybilletter online men i dag køber vi alt mellem himmel og jord via de mange webbutikker.

Hvis du fx er på udkig efter ny elektronik er nettet et af de bedste steder at gå på jagt, da du får et kæmpe udvalg. Og så er der samtidig gode muligheder, for at få hjælp til at vælge det helt rigtige produkt online, så det er ligesom hvis du tager ud i en fysisk butik.

Mange webbutikker vælger nemlig at have en chat-funktion, hvor du kan få hjælp af eksperter til fx at vælge den rigtige computer eller en seng der passer til dig. Og det er med til at trække flere kunder fra de fysiske butikker, da du kan sidde derhjemme i ro og mag og tænke over hvilken computer du gerne vil have, samtidig med at du kan få hjælp, hvis du er i tvivl om noget.

Men det er ikke kun elektronikbranchen der vækster online. Tøjbranchen nyder også godt af det stigende online salg sammen med butikker der sælger køkkenudstyr. Og brancher som helsekost er faktisk også med, når vi snakker om brancher der har et stigende online salg.

Black Friday og julehandelen

Et af de steder, hvor den stigende onlinehandel kan ses, er i forbindelse med Black Friday og den igangværende julehandel.

Black Friday 2017 slog den tidligere rekord fra 2016, for at være største handelsdag nogensinde, og her var det især online handelen der vækstede. Grunden til at Black Friday gang på gang slår rekord for forbruget på dagen, er fordi kendskabet til dagen bliver større og større. Black Friday startede som en stor handelsdag i USA, og det er derfor en ting, som vi har taget til os derfra.

Og også når det gælder julehandelen kan den stigende onlinehandel mærkes. Mange webbutikker har et stigende salg i december, da flere og flere vælger at flytte deres juleindkøb online, for at spare tid og slippe for lange køer i weekenderne op til juleaften.

Magen webbutikker vælger derfor også at have en udvidet returret, så julegaverne kan byttes i lang tid efter jul, og det er med til at gøre det nemmere for os forbrugere at købe vores julegaver online.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *