3 gaveidéer til den moderne mand
Share:

3 gaveidéer til den moderne mand

Samfundet i dag udvikler sig i en rivende hastighed, hvilket betyder, at det aldrig har været sværere og mere omfattende at følge med. Dette gør sig gældende i alt fra tøj og mode til elektronik og mobile applikationer. Opstandelsen og døden af nye idéer og produkter kan ske over en meget kort tidshorisont, hvilket betyder, at hvis man vil være moderne, så er det med at være hurtigt ude. På samme vis gælder det også om at holde øjne og ører åbne, for ellers går man glip af det, der er moderne i dag – og som er umoderne i morgen. For at du – og din ønskeliste – kan følge med, så får du her 3 gaveidéer, som er essentielle for den moderne mand.

En rigtig mandeønskeliste

Rigtig ofte ser man, at mænd har en helt tom ønskeliste. Så længe børnene, kæresten og/eller konen er glad, er alt godt. Men måske det er på tide at bevæge sig væk fra denne idé om, at man som familiens overhoved ikke har behov for gaver. For hvem elsker ikke at få gaver? Du kan bevæge dig væk fra denne idé, ønske dig noget ægte mandligt og eksempelvis finde noget aktuelt på denne ”gaver til ham”-liste. Listen bugner af idéer, og selvom disse online ønskelister kan være en smule standardiserede, når man scroller ned gennem dem, så er den så omfattende, at man bør kunne finde en god del inspiration. Hvis ikke, så kommer her yderligere to bud på gaveidéer til den moderne mand.

iPhone eller noget nyt?

Den nye iPhone skulle eftersigende være undervejs. Der skulle ske ting og sager, men uden at dette bliver en anmeldelse af den og et resumé af de offentliggjorte detaljer, så går rygterne kort sagt på, at den nyeste model bliver en dyr én af slagsen. Faktisk så dyr, at du måske bør overveje at sætte andre mobiler på ønskelisten end den klassiske model med æblet? For konkurrenterne er ved at være lige så gode – hvis ikke bedre – som Apples svar på den perfekte mobil. Er det måske på tide at prøve noget nyt? Det er jo moderne at være på forkant med tingene.

Hvis det er, skal du i øvrigt huske, at der skal det perfekte mobilabonnement til. Husk, at det for den moderne mand er helt essentielt at have et abonnement med rigeligt data – tjek linket for det bedste overblik over mobilt bredbånd i dag.

Kontorgadgets, som ikke har strejfet dine tanker – endnu

En moderne mand sætter pris på sit arbejde og vægter kvalitet og niveau. Det er ligegyldigt, hvilken profession, branche eller stilling du har. For uanset hvad bør der være mandighed nok tilbage i den hankønnede del af arbejdsmarkedet til, at vi formår at bibeholde værdier om, at manden gerne må være den, som brødføder og forsørger familien. Det er der ingen skam i! Men for at være ham, som forsørger familien, kan det kræve, at man har sit hjemmekontor. Et hjemmekontor, som allerhelst bare skal spille, hvis der skal komme noget produktivt ud af det.

Vi kender alle den markante forskel på at sidde et sted, hvor rummet er designet til at højne ens fokus kontra et rum, hvor der er forstyrrelser, ineffektivitet og lignende. Alt dette kan du undgå, hvis du gearer kontoret en smule op med diverse gadgets. Dette er måske et smule upræcist ønske, men det er svært at forudsige, hvad netop dit kontor mangler. Det kan være alt fra en bedre internetforbindelse eller en Wi-Fi Range Extender til en bedre printer eller en ergonomisk stol. Uanset hvad bør den moderne mand have styr på sine gadgets – også på sit hjemmekontor.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.