Sådan har Dan Bilzerian tjent kassen på poker
Share:

Sådan har Dan Bilzerian tjent kassen på poker

Mange unge mennesker kender til Dan Bilzerian. Og han er da også kendt for lidt af hvert. Heriblandt sine mange opslag på forskellige sociale medier. Her viser han sin luksuriøse livsstil med kæmpe hus, utallige våben, penge og kvinder. Samtidig er han også kendt for at være en fremragende poker spiller. Han har tjent flere hundrede millioner kroner alene på at spille poker. Og det er noget han har holdt af siden han var ung.

Dan Bilzerian lever for gambling

Der er ingen tvivl om, at Dan Bilzerian elsker at gamble. Dog er han ikke meget til de lange spil. Han foretrækker at se om han vinder eller taber med det samme. Netop derfor har han eksempelvis før tabt seks millioner dollars på plat eller krone. Dog betød det ikke meget for den rige playboy. Han er nemlig vant til at vinde ved pokerbordet. Faktisk har han nærmest lavet sin egen business model. Denne er faktisk ganske simpel. Han vinder store beløb fra rige spillere. Typisk er disse spillere ikke professionelle. De kan bare godt lide gamling. Præcis som Dan Bilzerian. Og er man på hans niveau, kan man hurtigt vinde nogle millioner på en god aften. Dog har han også deltaget i store turneringer, hvor der er mange professionelle spillere. Så han har da også vist at han godt kan følge med på et højt niveau.

I 2016 tog Dan Bilzerian del i et noget risikabelt væddemål. Han væddede mod en anden pokerspiller om, at han kunne cykle 300 mil på 48 timer. Det svarer til cirka 480 kilometer. Udfordringen var at cykle fra Las Vegas til Los Angeles. Med sig havde han en politieskorte. Dog ikke på motorvejen, hvor han også befandt sig noget af tiden. Utroligt nok, endte han med at vinde væddemålet. Han endte med at vinde lidt under en million dollars. Så selvom han tjener mest på poker, tjener han også penge på nogle lidt alternative måder.

Hvor meget er Dan Bilzerian værd?

Der er ingen tvivl om, at Dan Bilzerian har mange penge. Det er tydeligt når man ser den livsstil, han lever. Gennem sin karriere i poker, har han vundet kæmpe mængder penge. I 2014 vandt han blandt andet 10.8 millioner dollars. Det svarer altså til over 60 millioner danske kroner. Så der er ikke noget at sige til, at han lever som han gør. Rejser til alverdens destinationer, private fly, kæmpe fester med berømte skuespillere, musikere og meget mere. Dette er blot hverdag for Dan Bilzerian.

Det siges at han cirka er 150 millioner dollars værd. Det er altså en solid sum penge. Og denne mængde stiger stille og roligt. Udover at spille poker, er han faktisk også skuespiller. Dog har han kun haft mindre roller. Og disse har mest været for sjov, og ikke med hensigt på at tjene penge. Han har blandt andet medvirket i Lone Survivor og The Equalizer. Grundet sin berømmelse, har han let ved at deltage i mange begivenheder. Og til tider tjener han helt godt på disse.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *