Hvad er Forbes 30 under 30?
Share:

Hvad er Forbes 30 under 30?

Vil du gerne vide, hvad Forbes 30 under 30 liste betyder? Det kan du finde ud af lige her, og du kan lære, hvordan du selv kommer på den eksklusive liste for unge entreprenører og game-changers.

Derfor er Kylie Jenner den yngste milliardær i verden

Forbes 30 under 30 er en liste over de 30 rigeste og mest indflydelsesrige unge mennesker under 30 år. Det er en liste, der kommer ud hvert år, og i år er det Kylie Jenner, der ligger øverst på listen. Du undrer dig måske, hvorfor en realitystjerne ligger øverst på listen, og hvordan hun har båret sig ad med det. Det er faktisk meget enkelt. Hun har startet virksomheden Kylie Cosmetics, som sælger makeup og skønhedsprodukter, og hun ejer virksomheden selv. Den har hun tjent rigtig mange penge på.

Kylie Jenner er derfor verdens yngste self-made milliardær, hvilket betyder at hun helt selv har bygget sin karriere og sin forretning. Det er ikke noget, hun har arvet eller overtaget fra sin familie. Det er en virksomhed, som hun har bygget op helt fra bunden, og det er der ikke mange på hendes alder, der kan prale med. Kylie er blot 21 år gammel, og hun er en milliard dollars værd. Det er imponerende, og det er det, Forbes kan.

Sådan kommer du selv på listen

Har du kigget på Forbes 30 under 30 listen længe, og drømmer du om at komme på listen? Så kræver det virkelig hårdt arbejde fra en meget ung alder. Hvis du vil tjene en milliard dollars, inden du fylder 30, så skal du virkelig have en god idé eller blot være fantastisk, når det kommer til at bygge forretninger og til at investere dine penge. Det er dog muligt. Alt er muligt, hvis du virkelig arbejder for det, og hvis du virkelig gerne vil nå dine mål. Det er dog ikke særlig mange på listen, der er self-made, altså som har startet deres egen virksomhed op fra bunden.

De fleste fra listen har enten arvet en virksomhed eller en formue, som så gør, at de kommer på listen. Så hvis du ikke har en i din familie, som har en kæmpe virksomhed, som du kan komme til at arbejde i, så er det meget usandsynligt. Dog er det værd at kæmpe for din drøm, hvis du virkelig gerne vil nå den.

Dette kan du bruge Forbes til

Forbes 30 under 30 listen er en fantastisk motivationsfaktor for alle unge entreprenører, der drømmer om at få succes som iværksætter. Det er motiverende at se på, hvordan andre folk har fået succes, og hvad de har fået succes med. Det kan give dig inspiration til, hvordan du kan gribe din egen forretning an.

Det hjælper altid få et indblik i, hvordan andre har tjent mange penge og fået succes. Derfor kan det være en god idé at følge med på Forbes for at se, hvem der klarer sig godt, og hvad de har gjort for at nå dertil, hvor de er i dag.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.