Find den rette paraply til dine behov
Share:

Find den rette paraply til dine behov

Er du på udkig efter en ny paraply, der kan skåne dig mod de kolde og våde dråber ovenfra? Så læs med her. Paraplyer findes i mange kvaliteter og ikke alle er lige robuste i det danske klima. Derfor er det også værd at overveje, hvor ofte du bruger din paraply og ved hvilke omstændigheder, at den er nødvendig for dig. Det kan nemlig have betydning for, hvilken kvalitet, pris og form som din næste paraply skal have. Bruger du primært din paraply til og fra dit daglige transportmiddel som f.eks. bilen, bussen eller toget, er dit største krav nok, at den skal være lille og praktisk, som for eksempel en taskeparaply, frem for stærk og robust som storm paraplyen. Er dit største krav derimod at frisuren for alt i verden ikke må ødelægges, kan det være en god ide med en transparent rundbuet skærm. Denne type paraply dækker både hoved og skulder samtidig med, at man kan se, hvor man går. Synes man at det er hyggeligt med lange gåture i selskab med andre, kan det være paraplyen med ekstra stor skærm, som man skal have fat i. Den sørger med sikkerhed for tørvejr, mens de våde dråber falder rundt om én.

Med en storm paraply er du sikret mod al slags vejr

Er din paraply igen gået i stykker, fordi den blev revet med af stormvejret? Og er du træt af at blive ved med at skyde med spredehagl i jagten efter en ordentlig paraply, der kan tåle mosten i det danske vejr? Så skal du have investeret i en storm paraply af robust kvalitet. Fordelen ved en storm paraply er, at den er konstrueret til at kunne vende sig om ved kraftige vindstød. På den måde undgås det, at stoffet bliver revet i stykker. Denne type paraply har ofte dobbelt skærm, som ligeledes styrker robustheden. Storm paraplyen er en god investering, fordi den kan bruges i alle vejrscenarier. Om det er en stille støvregn en forårsdag eller en efterårsstorm man bevæger sig ud i, vil storm paraplyen holde én tør.

Paraplyer i alle former og farver

Uanset om du er på udkig efter en storm paraply eller taskeparaply, er det næsten altid sikkert at den findes i en farve, du kan lide. Mange vælger den klassiske sorte, som er neutral og anonym og som let glider ind i mængden. Men vil du hellere have lidt mere kulør på de ellers grå regnvejrsdage, så vælg en rød, gul eller blå paraply, eller måske en i alle regnbuens farver. Vil du derimod gerne kunne kigge op i himlen og se når dråberne falder, så findes der også gennemsigtige paraplyer. Disse findes både i den klassiske form eller med stor bue, der både dækker hoved og skulder og holder dig ekstra tør. Paraplyer findes også med forskellige typer greb. Et buet greb gør paraplyen nem at hænge op på en knagerække eller stumtjener og kan være praktisk for mange. Andre derimod kan bedre lide at holde om et lige greb. Uanset form eller farve findes der en paraply til dine behov.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *