Sådan får du finansieret din virksomheds investeringer
Share:

Sådan får du finansieret din virksomheds investeringer

Hvis du er virksomhedsejer og af og til har brug for en hurtig og effektiv pengeindsprøjtning til dine investeringer, har du nu den perfekte løsning på problemet: kviklån.

Kviklån er naturligvis som regel et koncept, der kædes sammen med private forbrugere, men i dag er det blevet mere og mere muligt og udbredt for virksomheder også at optage hurtige lån, som de modtager af låneudbyderen samme dag.

Der er således ikke længere tale om en branche, der udelukkende henvender sig til privatøkonomiske investeringer, hvilket i den grad er en sejr for de mange virksomheder rundt omkring, som i ny og næ har brug for lidt ekstra kapital at handle med.

Som virksomhedsejer eller lignende erhvervsmand er du naturligvis udmærket klar over, at det ikke altid er lige let at udføre de investeringer og tiltag, som man ellers gerne kunne tænke sig – som oftest skyldes dette mere eller mindre kun én faktor; nemlig en mangel på tilstrækkeligt overskud i regnskabet.

Med et kviklån undgår du at gå glip af de forskellige muligheder og behov, som kan opstå ud af det blå og kræver øjeblikkeligt kapital. Der findes ganske enkelt ikke en hurtigere lånemetode, og den fungerer på samme effektive vis som på privatmarkedet.

Hvad er et kviklån?

Hvis du ikke er bekendt med termen, kviklån, eller blot har brug for uddybende information, får du svaret her. Overordnet set kan denne yderst populære lånemetode betegnes som en lynhurtig og smidig låneproces, der i mange tilfælde kan ordnes inden for blot et døgns tid.

Det har således længe været den ideelle løsning, hvis man som forbruger får brug for et tilskud til en investering i alt lige fra et nyt TV til en udlandsrejse. Den seneste udvikling betyder imidlertid, at også erhvervslivet nu kan høste de mange fordele ved den unikke lånemetode.

Kviklån ses i mange forskellige former, der i og for sig bunder ud i den samme tankegang; nemlig at undgå det administrative bøvl og tidsspild, så transaktionen kan komme fra A til B hurtigst muligt.

Når du derfor støder på termer, såsom SMS-lån, minilån eller ekspreslån, er der tale om lånemetoder inden for den samme genre.

Det store kendetegn ved genren er desuden, at der ikke er de samme krav, om at du som forbruger eller virksomhed skal stille sikkerhed for lånet. Ikke desto mindre skal du naturligvis selv være sikker på, at du er i stand til at ordne tilbagebetalingen inden for tidsfristen.

Hvordan tager jeg et kviklån?

Hvad end om du er forbruger eller virksomhed, foregår kviklånsprocessen på nogenlunde den samme måde. Den store forskel er imidlertid, at det som sagt er nyt, at du også kan gøre brug af lånemetoden i erhvervslivet, og derfor findes der endnu ikke særligt mange alternativer på markedet.

Med det sagt er der tale om et marked, der for alvor er ved at blomstre op i disse dage, og du skal således ikke søge specielt længe for at støde på oplagte låneudbydere.

Her vil processen foregå på en ganske enkel og overskuelig facon – først og fremmest vælger du dit lånebeløb, og dernæst skal du tage stilling til din ønskede løbetid. For eksempel kunne du tage et kviklån på 50.000 kr. eller 300.000 kr. med en løbetid på 12 eller 18 måneder.

Selve konceptet bag kviklån bygger som allerede nævnt på, at svaret på din ansøgning kommer inden for det samme døgn, som du sender din anmodning af sted.

Du undgår dermed alt det administrative tidsforbrug, som er forbundet med et konventionelt banklån. Af denne årsag kan du hurtigere få udført dine investeringer og fokusere på det, der betyder allermest for din virksomhed: at drive forretningen og skabe vækst.

Hvordan finder jeg det billigste kviklån?

Om end der er knap så mange muligheder for at optage kviklån som virksomhed, som der er for private forbrugere, er der en række af alternativer på markedet. Og for at finde det billigste alternativ, skal du sådan set ikke bruge de store kræfter eller specielt meget tid.

Internettet er immervæk fyldt med alle de oplysninger, som du kommer til at få brug for – og derfor bliver det næppe en kamp at sammenligne dig frem til det allerbedste kviklån til lige netop dit firmas behov og præferencer.

Det gælder med andre ord om at give alle alternativerne en bid af din opmærksomhed og ikke blot vælge den første løsning, som du støder på, uden kendskab til resten af markedet.

Find det billigste kviklån her.

Hvad er kravene for at optage et kviklån som virksomhed?

Selvom du ikke skal stille sikkerhed for et kviklån, er der naturligvis en række af krav, som du er nødsaget til at tage højde for. Heriblandt er det særligt essentielt, at din virksomhed ikke er registreret hos et kreditbureau. Dette sår nemlig om noget tvivl om et firmas evne til at tilbagebetale sine lån.

Udover dette krav, kan antallet og omfanget af yderligere krav variere fra udbyder til udbyder. Du gør således klogt i at undersøge detaljerne nærmere hos hver enkelt udbyder.

Hvad er hensigtsmæssigt at låne penge til?

Det kan være hensigtsmæssigt og oplagt at låne penge til et væld af forskellige investeringer og formål. For eksempel kan det være decideret nødvendigt, hvis der lige pludselig opstår et akut behov for nyt udstyr eller viden til at færdiggøre en vigtig arbejdsopgave.

Alternativt kan der opstå et presserende behov i forbindelse med et tilgodehavende hos en specifik kunde, der opererer med en lang kredittid.

Er der nogen risici forbundet med at tage et kviklån?

Der er som udgangspunkt ikke nogen risici forbundet med kviklån, så længe du er overbevist om, at du kan betale pengene tilbage. Det gælder derfor blot om at sikre dig selv, at firmaets økonomi er stærk nok til at klare sig igennem tilbagebetalingen.

Dette er heldigvis relativt nemt at give sig i kast med, da du vil blive oplyst om alle de fornødne detaljer, inden du skriver under på lånet. Når du kender ÅOP, løbetiden, det månedlige og samlede tilbagebetalingsbeløb, samt lignede detaljer, vil du hurtigt være i stand til at danne dig et overblik over hele forløbet.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *