Har du styr på Hummel til børn?
Share:

Har du styr på Hummel til børn?

Til trods for, at Hummel har en lang og traditionsrig historie, med mange forskellige udgangspunkter, formår de stadig – år efter år- at fremtrylle skønne og holdbare designs til hele familien. Har du børn, med krudt bagi, har Hummel det under kontrol.

Designs, der er lavet specielt med energiske udebørn i tankerne, klare linjer fra i dag og tilbage til 70erne og 80erne og robusthed ud over sædvantlige. Hummel iklæder dit barn god karma og lækkert design fra top til tå.

Tip: Find Hummel til børn på Smallfashion.dk

Velkommen til Danmark, Hummel

Hummel er oprindeligt et tysk mærke, der blev etableret i 1923. De første mange år havde firmaet hovedsæde og administration i Tyskland. I 1975 skiftede mærkes ejerskab og blev flyttet til Danmark, hvor en bemærkelsesværdig optur tog sin begyndelse. Gennem en lang række velovervejede sponsorater i sportsklubber fik mærket hurtigt et gedigent fodfæste i det danske modebillede.

I 1999 blev mærket opkøbet af Christian Stadil, der med en klar vision og kraften til at føre den ud i livet virkelig fik sat gang i mærket, der på det tidspunkt var for nedadgående.

I dag er Hummel et stærkt og genkendeligt brand, der gang på gang leverer bæredygtige, anvendelige og gennemtænkte kollektioner til hele familien. Til hverdag og sport.

Hummel overtøj

Det er ikke meget, der er overladt til tilfældighederne, når der designes og produceres overtøj til børn fra Hummel.

Ikke alene er der tænkt på bevægelsesfrihed og slidstyrke, der er også lagt store overvejelser i materialer og overfladebehandlinger af de anvendte tekstiler.

  • Der er ikke anvendt kemikalier
  • Der er ikke brugt nogen form for sundhedsskadelige stoffer
  • Der er ikke anvendt flour

Flour? Tænker du måske, for de fleste af os forbinder flour med tandpasta eller mundskyl hos tandlægen. Men i forbindelse med tekstiler bruges flour til at behandle overfladen på eksempelvis overtøj, for at gøre det vand- og smudsafvisende og derved mere let anvendeligt i børneregi.

Men det er hverken sundt for huden eller miljøet og derfor har Hummel valgt andre metoder, for at opnå det samme resultat.

Hummel børnetøj

Med en finger på pulsen og samtidig et øje på fortidens trends skaber Hummel de lækre, genkendelige designs.

De kendte tracksuits fra 70erne og 80erne findes stadig i bedste velgående i alle størrelser og farver. Samtidig finder du de lækreste styles, der klart følger de moderne trends og tendenser.

Der er altså noget for alle typer. De skønne og feminine designs til piger er både praktiske, bløde og moderne, så enhver pige ville elske at iklæde sig en Hummel style. Flæser og klassiske træningsmodeller blandes til perfektion og skaber tilsammen det ultimative Hummel look.

Klassiske t-shirts, sweatshirts og jakker danner en skøn basis for drengegarderoben. Også her er der tydelige spor fra 70ernes klassiske Hummel look. Den næsten nostalgiske følelse, der følger med de genkendelige vinkler og Hummel-bien passer uden problemer ind i enhver garderobe og giver et neutralt og genkendeligt islæt hos alle aldre.

Fra de hotteste kendisser i Hollywood til vores allerkæreste små er Hummel et sikkert hit hver gang.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *