Har du brug for en hjemmeside?
Share:

Har du brug for en hjemmeside?

Der kan være mange grunde til at du skal have en hjemmeside. Hvis du har en virksomhed kan du næsten ikke undgå at have en hjemmeside i disse tider, og det er også vigtigt at din hjemmeside er professionel så den afspejler din virksomhed. En sjusket hjemmeside kan hurtigt give indtrykket af en sjusket virksomhed.

Når du skal vælge webbureau

Der findes mange webbureauer, et af disse er https://www.itroom.dk/. Sørg for at se dig omkring og find det helt rigtige bureau til dig. Der er forskellige ting du skal være opmærksom på, når du vælger et webbureau til at stå for din hjemmeside, sådan at du sikrer dig det bedste forløb.

Her vil vi nævne de 5 vigtigste ting du bør spørge dit webbureau om.

Hvad kan jeg regne med at den kommer til at koste?

Det er umuligt at sige her, hvad en hjemmeside koster, det er noget du skal snakke med webbureauet om. Det kommer nemlig an på mange ting. Der findes gratis hjemmesider hvor du kun betaler for hosting, og der findes hjemmesider der løber langt op over 100.000 kr. Prisen afhænger bla af hvad hjemmesiden skal kunne, og hvor mange undersider der skal være. Spørg dem også om du kan forvente ekstra omkostninger i forhold til support osv. så du ikke bliver overrasket over ekstra regninger.

Ydes der support?

Det er vigtigt at vælge et webbureau der yder god og effektiv support efter din hjemmeside er færdig. Dette er vigtigt fordi der er mange ting der skal gå op i en højere enhed når en hjemmeside skal køre optimalt, så det kan engang imellem blive nødvendigt at få noget support. Det kan være du skal have hjælp til at lægge specifikke ting ind på siden, eller til at opsætte en e-mail funktion.

Hvad tilbyder de ellers?

Når man får en hjemmeside er der flere ting der hænger sammen med, sådan at man får guidet kunderne ind på siden. En af de vigtigste ting er SEO optimering, der er med til at din hjemmeside kommer højt op at lægge på google, når der søges på specifikke ord som i, i fællesskab vælger. Det kan også være at de hjælper til med Facebook-kampagner. Det kan være en fordel at have et webbureau hvor du kan samle alle dine opgaver omkring din online profil.

Kan du selv opdatere indholdet af hjemmesiden eller skal det gå gennem dem?

Dette kommer også meget an på hvilket slags hjemmeside du har. Hvis det f.eks. er en blog hvor der ofte skal skrives nyheder eller lægges billeder op, vil det være en stor fordel for dig hvis du selv kan lægge nyt indhold ind, og ikke er afhængig af at det skal gå igennem webbureauet.

Kan du se eksempler på andre hjemmesider de har lavet?

Der er flere ting der er vigtige når du skal have dig en hjemmeside. Det er vigtigt at den er grafisk flot, samtidig er det også meget vigtigt at det er let at finde rundt på hjemmesiden. Det skal være nemt at finde de vigtigste oplysninger såsom kontakt informationer. Mange mennesker bruger også deres mobiler eller tablets nu til at søge på nettet, så det kan også være en god ide at sikre sig at bureauet laver hjemmesider der også tilpasser sig de mindre skærme.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.