Gør brug af et eventbureau til næste firmaaften
Share:

Gør brug af et eventbureau til næste firmaaften

Hvis du sidder som direktør i en virksomhed, er det ikke længere nok, at du sørger for, at dine medarbejdere konstant er i sving med de rigtige opgaver. Nu skal du endda sørge for deres ve og vel og endda deres indbyrdes trivsel. Det er nemlig bevist, at folk arbejder bedre og mere effektivt, hvis de synes om deres virksomhed og har det godt med deres kollegaer.

Heldigvis betyder det ikke, at du skal bruge dine arbejdstimer på at arrangere en firmafest eller en dag med teambuilding, der skal forbedre dine medarbejderes samarbejdsevner og kendskab til hinanden. Det kan du i stedet lade et eventbureau stå for. Et eventbureau lever ganske enkelt af at arrangere events, der kan ryste folk sammen og give et smil på læben. Deres events er særligt henvendt til virksomheder, men de kan også sagtens benyttes i mere privat regi. Særligt de større eventbureauer gør i mange forskellige typer events. Disse tæller blandt andet:

  • Teambuilding øvelser
  • Festmiddage
  • Escape rooms

Hver har de deres egen målgruppe, og det er vigtigt at have i mente, at de ikke alle forsøger at opnå det samme. Udover bare at variere i lokation, deltagerantal og tid varierer de mange forskellige events nemlig også i, hvordan de henvender sig til gæsterne. Ønsker man at gøre et godt sammenhold bedre kan man vælge ét event, mens man bør kigge mod et andet event, hvis man skal til at opbygge fællesskab fra bunden.

Sådan vælger du det rigtige event

Selvom det kan være fristende at holde et arrangeret event som en hemmelighed for at kunne overraske sine medarbejdere, er det sjældent den rigtige måde at gøre det på. Det kan til gengæld være en kæmpe fordel at rådføre sig med sine medarbejdere, for at finde ud af, hvad de godt kunne tænke sig, eller hvad de skønner kunne være bedst for fællesskabet.

Vigtigst af alt er eventets tema. Hvis du henvender dig ved et stort eventbureau, vil de ofte kunne byde på et væld af forskellige temaer lige fra vikinger til riddere til superhelte. Særligt det stilrene James Bond tema og dets lige har vundet indpas hos mange eventbureauer. Mest af alt i kraft af de mordmysterier og andet i samme dur, som sådanne temaer ofte medfører. Det giver nemlig de deltagende noget at samarbejde om, og med det samme har man et fælles mål for aftenen.

Dette kan et eventbureau hjælpe med

Det er nemlig det, som et eventbureau excellerer i. At give medarbejdere et fælles mål, og give rammerne for både samtale og problemløsning. Man kunne i og for sig sagtens selv arrangere sin egen firmamiddag eller bygge en teambuilding øvelse op fra bunden. Med hjælp fra et eventbureau får du imidlertid et godt event serveret uden at skulle lægge et eneste minut i forberedelser. Desuden tilbyder et eventbureau meget mere end bare en eftermiddag ude i skoven eller en aften med god mad og underholdning. Man får en mulighed for at blive presset i usædvanlige situationer og samtidig komme tættere på de mennesker, man bruger en stor del af sin dag med. Hvem kan sige nej til det?

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *