Et billigt webhotel er nok til din blog
Share:

Et billigt webhotel er nok til din blog

Drømmer du om at starte en blog, men ved du ikke, hvor du skal starte? Her kommer en guide til, hvordan du opretter din blog og kommer i gang.

Find et emne til din blog

Når du skal starte en blog, så er det vigtigt at have en plan. Hvad er det, du gerne vil formidle til dine læsere? Er du glad for mode og skønhed? Er du helt vild med heste? Eller er din helt store passion kager? Find ud af, hvad det er, du gerne vil skrive om på din blog. På den måde er det meget nemmere at komme i gang med at blogge.

Derudover skal du lave en plan for, hvad du vil med din blog. Opretter du en blog for at sælge noget? Opretter du en blog for at dele ud af din passion? Planen af indeholde, hvad du skal med din blog og en tidsramme. Tænk eventuelt en måned frem ad gangen. Så hvad er det, du gerne vil opnå på den kommende måned? Det er en god idé at overveje, hvor mange gange du vil poste noget. Og hvad det skal være omkring. Tænk også gerne over, hvordan du har tænkt dig at få flere læsere. Hvordan vil du promovere din blog og få folk derind? Det kan du gøre via Facebook og Instagram, men også via SEO og annoncer. Der er et hav af muligheder.

Gør brug af temaer

Du skal først og fremmest vælge dit webhotel, og hvilket system din blog skal køre under. Du skal vælge det, du synes fungerer bedst for dig. Det kan være, at du skal vælge det sted, du synes er nemmest at navigere i. Det vil nemlig gøre din hverdag meget lettere i fremtiden. Når du først har valgt dit billige webhotel, så er det jo bare at gå i gang med at designe din blog.

For at gøre det nemmere for dig selv, så kan du bruge temaer, så du ikke skal designe din blog fra bunden. Det kan være rigtig svært at lave en hjemmeside, men du vælger et tema, bliver det meget lettere. På den måde kan du hurtigt komme i gang med at blogge. Det bliver hurtigere for dig at formidle, hvad du gerne vil, igennem din blog.

Spring ud i livet som blogger

Hvis du længe har drømt om at have din egen blog, så er det bare at springe ud i det. Måske virker det svært i starten, men alt begyndelse er svært. Du lærer det hurtigt, og du vil hurtigt komme til at formidle igennem din blog.

Det handler om, at du skal begynde at tro på dig selv. Hvorfor er det, at du gerne vil starte en blog? Det kommer af en form for passion. Så tro på dig selv og din passion. Det kan være svært i starten, men du lærer så meget. Det hele skal nok gå.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *