7 gode julegaveideer
Share:

7 gode julegaveideer

Sommeren er over os, derfor er der ikke mange, som har skænket julen en tanke. Det kan dog være en fordel, at være ude i god tid, så man undgår julestresset, som mange efterhånden forbinder med julegaveindkøb.  Der er næsten ikke noget værre end, at være på bar bund hvad angår julegaveindkøb, når julemånederne rammer os. Julen skal helst handle om alt det hyggelige, og ikke om alt stresset. Derfor har vi lavet en guide, med 7 gode julegaveideer, som sagtens kan smides i kurven allerede nu.

Kogebøger

Kender du en som tit taler om gerne, at ville i form og spise sundere? Hvis svaret er ja, så er en kogebog en ideel gaveide. Nogle gange har man blot brug for de rette redskaber for, at kunne komme i gang. Der er efterhånden et enormt udvalg af kogebøger på markedet, rettet mod alle målgrupper. Det gør ingen forskel om du er veganer, vegetar eller noget helt tredje, der er noget til en hver smag.

Oplevelsesgaver

Man kan aldrig gå helt galt i byen med en oplevelsesgave. Det er dog efterhånden noget af en jungle, når man skal til at vælge den rette oplevelsesgave, fordi der er så meget at vælge i mellem. Vi synes, at et madkursus eller en oplevelse med noget fysisk aktivitet er at foretrække. Du kan slå dig løs i julegaveideer via linket.

Billet til et maratonløb

Alle har godt af at blive udfordret, derfor synes vi at det er en fantastisk ide, med en billet til et maratonløb. Det gode ved netop, at få en maraton billet i julegave er, at så har man hele vinteren til at gøre sig klar til sommerens løb. Det er for de fleste en motiverende faktor, at have en deadline for projekter. Hvorfor skulle det være anderledes, når man skal i form?

Tøj

Tøj hvad end det er en kjole, bluse, jeans, skjorte, sko eller noget andet, så er det noget de fleste bliver glade for at få i gave. Problemet når man skal købe tøj til andre er ofte, tvivlen om hvad du egentlig skal købe og hvilken størrelse du skal have fat i. Derfor kan det være smart, at give et gavekort til noget modetøj online, så er du heller ikke gået helt galt i byen.

Trådløse høretelefoner

Hvem elsker ikke god lyd? Trådløse høretelefoner er ikke det samme, som de var for bare et par år siden. Det er i dag muligt, at erhverve sig høretelefoner uden kabel, det er et stort hit hos forbrugerne. Derfor synes vi, at det er en fantastisk gaveide til de fleste. Der er heller ikke noget mere irriterende, end en ledning som driller til fitness.

Polaroid vintage kamera

I dag skal alt helst være digitalt og lægges ud på de sociale medier, men vi synes at det er meget cool at være lidt retro. Med et polaroid kamera kan du tage fede vintage billeder, som ovenikøbet fremkaldes med det samme. Billederne kan jo enten hænges på køleskabet, på væggen eller noget helt tredje. Vi synes at det er en glimrende julegaveide.

Spaophold

Til dig som gerne vil bruge lidt ekstra på julegaven, synes vi at et spaophold er en genial gaveide. Hvem bryder sig ikke om velvære, en hel dag i luksus og ren afslapning? Du kan ovenikøbet være så smart, at forære et spaophold til kæresten, så kan du også selv få glæde af gaven. En begavet julegaveide, det er win win.

Rasmus er redaktør på 3. december.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.